Donează

Muzeul Memoriei este un loc în care trecutul se unește cu prezentul, un loc al amintirilor și al dialogului între generații.  Un proiect dincolo de arhive și fotografii bine păstrate, Muzeul Memoriei caută legăturile între istoria trăită și istoria citită, ascultă amintirile vârstnicilor despre evenimente marcante din istoria noastră și încurajează tinerii să caute în arhivele personale pentru a afla mai multe despre trecutul familiei lor.

În 2018, amintirile culese vor prinde viață într-o expoziție multimedia spectaculoasă pe tema Marelui Război și Marii Uniri în care ne dorim să introducem elemente de realitate virtuală, realitate augmentată, video mapping  pentru a recrea sonor și vizual o lume de acum 100 de ani, așa cum a fost văzută prin ochii străbunicilor noștri și a o prezenta tinerilor de azi.

Poți alege să redirecționezi  2% din impozitul tău pe venit către noi, Asociația Punctart. E simplu, nu te costă nimic și durează foarte puțin. Noi îți mulțumim și te asigurăm că fiecare formular reprezintă un ajutor binevenit în construirea proiectului nostru.

Dacă realizezi venituri din salarii, descarcă formularul 230 (varianta pdf) sau formularul 230 (varianta Acrobat Reader). După ce l-ai completat cu datele tale, îl poți depune direct la secția ANAF la care ești arondat sau ne poți scrie pe adresa contact@punctart.ro sau să ne suni la numărul 0740043138. De asemenea, dacă ai prieteni sau colegi care doresc să contribuie la dezvoltarea sectorului cultural, spune-le despre noi.

Experiența ne-a învățat că, dacă ne dorim ceva foarte tare, trebuie să afle toată lumea. Ajută-ne să construim împreună Muzeul Memoriei. Îți mulțumim pentru implicare.