Sponsorizează

Muzeul Memoriei este un loc în care trecutul se unește cu prezentul, un loc al amintirilor și al dialogului între generații.  Un proiect dincolo de arhive și fotografii bine păstrate, Muzeul Memoriei caută legăturile între istoria trăită și istoria citită, ascultă amintirile vârstnicilor despre evenimente marcante din istoria noastră și încurajează tinerii să caute în arhivele personale pentru a afla mai multe despre trecutul familiei lor.

În 2018, amintirile culese vor prinde viață într-o expoziție multimedia spectaculoasă pe tema Marelui Război și Marii Uniri în care ne dorim să introducem elemente de realitate virtuală, realitate augmentată, video mapping  pentru a recrea sonor și vizual o lume de acum 100 de ani, așa cum a fost văzută prin ochii străbunicilor noștri și a o prezenta tinerilor de azi.

Până pe 31 decembrie companiile pot direcționa 20% din impozitul pe profit către un ONG, prin completarea unui contract de sponsorizare, iar suma va fi scăzută automat din impozitul datorat la stat. Conform Codului Fiscal și Legii cu nr. 32/1994 companiile plătitoare de impozit pe profit au posibilitatea de a direcționa fără costuri suplimentare fonduri/bunuri/servicii prin acțiuni de sponsorizare.

Experiența ne-a învățat că, dacă ne dorim ceva foarte tare, trebuie să afle toată lumea. Ajută-ne să construim împreună Muzeul Memoriei. Îți mulțumim pentru implicare.