Noutăți

01.11.2020

Harta Multimedia

Harta Multimedia este un produs cultural educațional alternativ care folosește tehnologia ca punte de legătură între elevi și profesori. Un instrument complementar programelor școlare de Istoria Românilor și Geografia României, Harta Multimedia este un mijloc de predare-învățare eficient și actual. Ea vine în ajutorul profesorilor și menține atenția elevilor prin sistematizarea materiilor redate prin text, animații reprezentative și video mapping.

Cufărul amintirilor

Cufărul Amintirilor păstrează sunete și reconstituiri din arhiva sonoră a Muzeului Memoriei și a partenerilor. Interacționezi în siguranță, pentru că totul este controlat prin acțiunile piciorului. În luna octombrie, Cufărul a vizitat Cărturești Oradea, librăria La Două Bufnițe Timișoara și Biblioteca Județeană „Octavian Goga” Cluj.

Noul website Punctart

5 ani am stat cu același site. Pentru că aveam altele, am zis noi, mai importante de făcut. Expoziții, instalații, ateliere pentru copii, piese de teatru new media, în fine, o să vedeți voi mai multe pe noul site.

Și uite cum ne-a luat gura pe dinainte: avem site nou! Și site-ul e important, ne-am dat seama noi, pentru că vă lasă să vedeți un pic din câte am făcut și câte vrem să facem.